sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Fruitsalad

'

Ainekset

omenaa
banaania
viinirypäleitä
appelsiinia
mandariinia
persikkaa
tomaattia
kurkkua
salaattia
porkkanaa
retiisiä
selleriä

ja päälle lisäksi jotain jämäkermaa, -rahkaa, -vaniljakastiketta, mitä vain! 


Ohje

1. Huomaa, että hedelmäkorissa jo vuosikausia lojuneet banaanit alkavat olemaan hieman mustuneita. Mieti pääsi puhki, mitä voisit tehdä käyttääksesi banaanit hyödyllisesti.

2. Huomaa myös, että hedelmäkorissa ei ole mitään muita hedelmiä, joten hedelmäsalaattia (britannian kielellä fruitsalad) ei voi tehdä ilman kaupassakäyntiä. 

3. Kävele kauppaan hedelmähyllylle ja mieti mitä olitkaan tekemässä. Lapa koriin (tai kärryyn parhaimmassa tapauksessa) hedelmiä mitä ikinä lystäät ja muista ehdottomasti tarjoukset! Vaikka tarvisit hedelmäsalaattiin vain yhden appelsiinin, osta silti koko pussi vaikka tiedät että ne jäävät hedelmäkoriin vain koristeeksi. Muista ostaa myös banaaneja, sillä toteat pian hedelmäkorissasi lojuvissa banaaneissa elävän pieniä mustia olentoja, jotka lehahtavat lentoon hieman kohottaessasi banaaniTerttua (nää banaanit on siis naispuolisia)

4. Kävele kotiin ja huomaa, että sinulla ei teekkään tänään mieli tehdä hedelmäsalaattia ja päätät siirtää salaatin teon hamaan tulevaisuuteen.

5. Hamassa tulevaisuudessa: mikäli sinulla on vielä hedelmäkorissasi kauan sitten ostamiasi hedelmiä, pilko ne palasiksi (kokoluokan saat valita yourself) ja heittele ne kastehelmi-kulhoon (tää ei oo maksettu mainos). Kun olet pilkkonut kaikki hedelmät, sekoita salaattia Hackmanin isolla lusikalla. (Tämäkään ei oo maksettu mainos) 

6. Kurkkaa jääkaappiin sattuisiko siellä olemaan jotain sörsselssöniä hedelmäsalaatin päälle. Jos sieltä löytyy jonkin purkin pohja, kippaa se Tupperwaren (eikä edelleenkään maksettu mainos) sekoittimeen ja pyydä joku kavereistasi vispaamaan sörsseli vaahdoksi. Voit esim. pyytää heitä ottamaan nopeuskilpailun toisen ystäväsi kanssa, mutta muistuta että kerma varsinkin on herkkä menemään voiksi.

7. Tarjoile hedelmäsalaatti (engl. fruitsalad, ven. фруктовый салат) kera sörsselssönin ja nauti siitä med dina vänner!4 kommenttia:

 1. :DDDD Harvinaisen selkeä ja helppo ohje! Oli kyllä niin minttuläppää että osu ja uppos. :D Piristävä tämmönen kuivakanasiallisten ohjeitten seassa! Ja varmana oli hyvvää salaattiaki. Säästitkö yhtää mulle?

  VastaaPoista
 2. Hahhah, eikö! Arvasin että jos ei muilta saa kommenttia tästä nii Matu on varma tapaus :D Oli tosiaanki hyvää ja joo, jääkaapissa on oottamassa sulle yks annos kuhan tulisit nyt Suomeen! :)

  VastaaPoista
 3. Aika hyvä ku oot oikeen etukäteen osannu ennustaa että kommentoin tätä :D Jos kerta tommonen salaattiannos oottelee Suomessa nii eikai se auta ku tulla sinne pikimmiten! Tulossa ollaan! (Parin viikon päästä)

  VastaaPoista
 4. Oon ennustajaeukko! Jeeeee mahtavaa! Tervetuloa takaisin :)

  VastaaPoista