Ainekset:
125 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
½ dl vettä
Täyte
2 tlk tonnikalapaloja öljyssä
½ purjosipulia
Päälle
2 dl kevytkermaa
1 dl vettä
2 kananmunaa
3/4 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
Ohje:
1. Nypi margariini ja jauhot murumaiseksi seokseksi.
2. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Painele taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
3. Valuta tonnikalasta ylimääräinen öljy ja levitä piiraspohjalle. Levitä päälle pesty ja paloiteltu purjo.
4. Sekoita kulhossa kerma, vesi, munat ja mausteet.
5. Kaada vuokaan ja kypsennä 200 asteessa 30-35 minuuttia (suojaa foliolla pinnan saatua sopivasti väriä).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti