maanantai 19. elokuuta 2013

Matkakertomus Kosilta 2.8-9.8

Tässä tulee nyt se teille lupaamani matkakertomus! Käytiin tosiaan kolmen kaverini kanssa Kosilla kesäloman loppuhuipennukseksi. :) koko kesän aikalailla olinkin sitten töissä sitä ennen. Otettiin aurinkoa niin kovasti, että minäki meinasin palaa mahasta ja selästä ihan täysin! Uitiin, syötiin mahat pullolleen, nukuttiin, uitiin, uitiin, nautittiin, syötiin jätskiä, levähettiin, poltettiin jalkapohjat ku oli niin kuuma betonilattia vesipuistossa. Nautittiin ja nautittiin ja nautittiin! Annetaan kuvien kumminkin puhua puolestaan nyt :)


Hotellin altaalta. Oltiin semmosessa pikkusessa hotellissa majoituksessa, jossa EI ollu ilmastointia.. Sitten kivasti nukuttiin yöt parvekkeen ovet auki. Ekana kahtena yönä herättiin siihen, että jostain läheltä kuuluu aivan hirveän isolla musiikkia. Sitä kestikin sitten yö yhdestä aamu kuuteen, mikäs siinä nukkuessa sitten! :)
Ostettiin n 6-7 kg:n vesimeloni hotellille. Yllätyttiin ku se makso vaan 2,50 euroa. Aivan hirveän makea!


Yli kämmenen kokoinen munkki, vaan 1,50€! Pullan hinta oli siellä kyllä jotain todella halpaa :)


Vitamins :)
                            Lasten annos ruokaa, noin 5 euroa


                       
                                                            Pitaleipää
omelettia


Löydettiin yks ravintola, jonka omistajana oli suomalainen nainen ja kosilainen mies. Oli tosi ihana ja rauhallinen paikka! Sitte ku oltiin lähdössä niin sanoivat, että oottakaapa hetkinen ja tämmönen tuotiin nokan eteen :) Käytiin siinä ravintolassa sitten useammankin kerran!

Yhtenä päivänä lähdettiin käymään laivalla Turkissa. Matka piti varata jo edellisenä päivänä ja ottaa sitten varauslappu mukaan matkalle. Oltiin vuokrattu pyörät, joilla sitten lähdettiin ajamaan laivalle. Ku oltiin päästy perille, niin huomattiin että varauslappu on jäänyt hotellille! Oh no! No, sitte päätettiin että minä ja kaverini lähdetään hakemaan lappua hotellilta, kun toiset kaverini menevät jo kertomaan, miten on käynyt. Lähdettiin polkemaan semmosta vauhtia että en edes muista millon viimeksi oon niin lujasti polkenut :D Voitte vaan kuvitella, kun lämmintä on yli kolmekymmentä, aurinko paistaa täydeltä terältä ja kadut on täynnä ihmisiä, eikä pyörässä ole kelloa, niin miltä meno näyttää! Meinas tulla useampikin kolari siinä rytäkässä :D No sitten päästiin hotellille, ja mentiin kysymään respasta meidän huoneen avainta. Huomattiin, että siellä ei oo ketään. Sitten vaan huhuiltiin että oisko täällä joku. Sitten kiltti nainen tuli ja antoi avaimet ku oltiin puuskutettu että on KIIRE! Täysillä juostiin huoneeseen ja ei muuta ku lappu kouraan ja menoksi taas! Samanlaista vauhtia poljettiin takaisin laivalle, mitä oltiin tullu hotellillekki. Kaverini ajoi edellä ja minä tulin perästä lappu kädessä. Meinasin alkaa vitsailemaan kaverilleni, että lappu lähti lentoon, mutta ajattelin että voi olla vähän huono aika vitsailla :D 


curry chickeniä ice tea- reissun lempparijuoma ;)

Toiseksi viimeisenä päivänä lähdettiin käymään kahden saaren risteilyllä, joka oli kyllä ihan mahtava kokemus! Lähdettiin semmosella kaikista pienimmällä aluksella matkaan, vaikka koko satama oli aivan täynnä isompia aluksiakin. Meille sanottiin, että jos haluatte jotaki tosi erilaista nii lähtekää tälle reissulle. Matkan hinta oli 40 € ja se kesti 10-18. Aluksi ajeltiin Kalymnokselle, jossa saatiin hyppiä laivasta suoraan aivan uskomattoman kirkkaaseen veteen. Uitiin siinä sitten sillä aikaa, kun laivan miehistö alko tehdä meille grilliruokaa. Ai että sitä tuoksua ja tunnelmaa! Ei paljo tarvinu koulua tai mitään muutakaan arkista asiaa siinä ajatella :) Nauttia vaan hetkestä ja ootella että ruoka on valmista!
Nam nam mitä ruokaa!

Sitten lähdettiin toiselle saarelle, joka oli Pserimos. Siellä uitiin kans sillä aikaa ku miehistö teki hedelmäsalaattia :) Oli kyllä jotenki ihan mahtava kokemus koko retki!

mun unelmakauppa ;)palasaippuaa, monen eri tuoksusta ja näköstä!kynttilöitä

Yhtenä iltana käytiin sellasessa fish spassa. Jalat upotettiin akvaarioon, jossa pikkukalat tuli syömään vanhan ihon pois. Ihanan pehmeät jalat tuli!
Jos jonkinlaista pullaa ;)
kulkukoira..- Se tekis sitten kaks liiraa.. vai liekö euroa..Kosilaisten rento elämäntyyli sai kyllä mun silmät aukeamaan. Ne oli jotenki niin huvittavia :D Tässäkin kuvassa ravintolan omistaja kävi moottoripyörällä kaupassa ja kassit sarvessa tuli takas :) Liikenteessä saatto monesti nähdä, että kaks skootteria ajo vierekkäin ja kuljettajat porisi yhtä luontevasti mitä kahvipöydässä, joskin vähän kovempaan ääneen. Yhdessä liikenneympyrässä bussi päästi matkustajat kesken kaiken pois ja autot tööttäili vaan siks, että kiinnittää kaveriin huomion, jotta voi nostaa kättä :) Minä voisin ottaa tuosta elämäntyylistä vähän mallia, rennosti vaan!Kaikin puolin oli kyllä tosi kiva reissu, ja ihana huipennus lomalle ennen ankeaa kouluunpaluuta. Kosia voin suositella semmosille ihmisille, jotka oikeesti lähtee auringon ja lämmön perään! Uiminen on aivan tosi kivaa niissä kirkkaissa vesissä. Shoppailijalle Kos ei välttämättä oo ihan paras paikka, mutta sitten voi matkustaa Turkkiin laivalla ;) 

Vaikka yleensä oon semmonen ihminen, että en kauan voi paikallani olla mitään tekemättä, loma opetti sen, että siellä ei saa kiirehtiä muuta ku sillon ku on oikeesti Turkin laivaan kiire ;) 

Toivottavasti saitte jotaki selvää tästä mun sepostuksesta, ja kellokin alkaa lähentyä uhkaavasti jo suihkuunmeno- ja enkun lyhenteiden opettelemisaikaa. Joten palataan asiaan taas! 

4 kommenttia:

 1. Tässähän saattais kuvitella käyneensä siellä itsekin :) Olis varmasti käymisen arvoinen paikka.

  VastaaPoista
 2. Hahah, naurattaa tuo kiire... Ihana oli palailla matkatunnelmiin :D

  VastaaPoista
 3. Iski niin hirviä kaikokaipuu, että oli pakko tulla taas tunnelmoimaan tänne näitten kuvien ääreen. Millon ois uus reissu? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säähän oot alkanu kommentoimaan anonyyminä ;) heti vaan uudelleen ku mahollista!!

   Poista