maanantai 21. lokakuuta 2013

Daim-suklaaneliöt

Tässäpä Hellapoliisilta napattu ohje makoisiin daim-suklaaneliöihin! Aika kauan sitten olen tätä tehnyt, mutta mikäli sikäli makeannälkä yllättää -suosittelen testaamaan! =) Ohjeella tulee noin 25 palaa.


Ohje


Pohja

4 munaa
3 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
200 g sulatettua suklaata

Kuorrute

300 g Kaakaotomusokeria
100 g Daimia murustettuna
n. 4 rkl vahvaa kahvia

Pinnalle

100 g Daimia murustettuna

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi maito ja sulatettu suklaa.
(Helpoiten suklaan sulattaminen onnistuu paloittelemalla suklaa lautaselle ja sulattamalla sitä mikrossa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen.)

3. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 12-15 minuuttia.

4. Sekoita kaakaotomusokerin joukkoon murustettua Daimia ja vahvaa kahvia.

5. Levitä seos hieman lämpimän torttulevyn päälle ja ripottele pinnalle murustettua Daimia.

(6. Tarjoa lisäksi vaniljajäätelöä.)
 

3 kommenttia:

  1. Makoisiltapa näyttääkin! :) Voisi yrittää testata glut. versiota :D

    VastaaPoista
  2. Oi yam! Näitä täytyy kokeilla :)

    VastaaPoista
  3. Varmaan onnistuu gluteenittomanakin :) kokeilemaan vaan!

    VastaaPoista